Léto Zima
CZ

Česky Anglicky Německy Polsky

Fotbalové legendy podruhé pomůžou postiženým – 31.5.2013

Fotbalové legendy podruhé pomůžou postiženým – 31.5.2013 Harrachovské fotbalové hřiště bude hostit někdejší hvězdy české kopané! Součástí akce bude i dětský den.

Zahrát si exhibičně fotbal v přátelské atmostéře a ještě pomoci dobré věci ve prospěch hendikepovaných občanů. Právě s touto myšlenkou před rokem přišla parta několika harrachovských fotbalových příznivců v čele s Tomášem Plocem a Tomášem Vašíčkem. Výsledkem toho je uspořádání již druhého ročníku charitativní akce pod názvem „Pomáháme fotbalem“, jež se uskuteční v pátek 31. května 2013 na fotbalovém hřišti v Harrachově. Letos je navíc akce obohacena o dětský den s poutavými atrakcemi.

 

Harrachovský umělý trávník třetí generace bude mít v ten čas ojedinělou možnost pocítit tíhu kopaček někdejších hvězd české kopané jako je, například Ivan Hašek, Ivo Ulich, Josef Obajdin a další internacionálové. Ti všichni budou hrát za tým Strahov 1830. Proti nim se naopak postaví legendy harrachovského fotbalu zastoupené týmem Stará garda. Dále se tu představí mužstvo z Libštátu a také výběr českých reprezentantů klasického lyžování (Tonda Hájek, Lukáš Hlava a další). Začátek prvního zápasu je v 17.00 hodin. Součástí fotbalového podvečera bude také vystoupení dvou hudebních skupin, a to Dukla vozovna a VHS. Vstup tuto dobročinnou akci je zdarma. Součástí akce je tentokráte i dětský den s několika atrakcemi kam zavítá i Pán nejvyšších českých hor Krakonoš se svoji družinou. A to na témže místě se začátkem ve 12.00 hod. 

Galerie

Booking.com

  1. Rezervace ubytování online
  2. Nejlepší cena garantována
  3. Nízké ceny – ušetříte peníze!
  4. Žádné rezervační poplatky